Teaterföreningens höstfest Näsåker

Höstfest Näsåker

Från TÅ nära:

”Teaterföreningen i Näsåker har de senaste åren arrangerat en höstfest med underhållning som blivit mycket uppskattat. Även i år blev höstfesten ett trevligt inslag i höstmörkret för de trettiotal personer som mött upp på Markusgården för att äta en god smörgåstårta och umgås under trevliga former. Teaterföreningens ordförande Karl-Oskar Lundegård hälsade alla varmt välkomna och bjöd upp kvällens underhållare sångerskan Cissi Jakobsson med pianisten Per-Åke Stockberg på scenen.

Cissi Jakobsson behöver ingen större presentation för Näsåkersborna. Hon spelade huvudrollen några år i det numera nedlagda krönikerspelet ”Sagornas Ådal” tillsammans med Jacke Sjödin, och har vid ett flertal tillfällen tidigare uppträtt i Näsåker till mångas glädje.

Även denna gång gjorde Cissi och Per-Åke en lysande föreställning. Cissi sjöng välkända svenska visor med stor känsla och musikalitet. Ett par ”fulvisor” acapella och ett par vackra italienska sånger bjöd Cissi också publiken på, något som blev mycket uppskattat. När Cissi till sist på begäran, sjöng Margrets sång från krönikerspelet ”Sagornas Ådal” var succén given. Tack Cissi och Per-Åke för en underbar föreställning! Vi som var där njöt!

Ett par allsånger bland annat Karl Gerhards ”Jazzgossen” fick avsluta den trevliga höstfesten.

Tack Teaterföreningen och Karl-Oskar!”

/ Admin.