Resor 2012

Under 2012 kommer den första resan till Capri/Amalfi att bli efter midsommar – det exakta datumet är ej fastställt men det kommer att bli ungefär 25 juni. Vi åker då som senast från Arlanda till Neapel och vidare med färja till Capri där vi tillbringar 4 nätter med frukost och middag på hotell San Michele i Anacapri, och utflykter till vackra platser som ger upplevelser att bära med sig resten av livet. (Läs gärna om tidigare resor här på min hemsida) Därefter tar vi färjan till Amalfi och stannar där i 4 nätter på hotellet La Bussola med frukost och middag.

Vad ingår då i priset? Flyg tur och retur Arlanda Neapel via Munchen, kostnader för färja, hotell med halvpension under vistelsen, samt jag själv som taliensktalande ciceron under resan. Priset kommer 2012 att vara 15000 kr per person.

Samma upplägg av resa kommer även att ske i slutet av september början av oktober med samma pris. Jag har valt att åka vid dessa tidpunkter för i juni har inte den allra största turistinvasionen startat och i oktober har italienarna haft sin semester när vi kommer så vi kommer inte att behöva trängas Jag har ett maxantal för mina resor med 14 personer.

Dessutom kommer jag att erbjuda en matresa. Läs mera här. Den kommer att äga rum ca 13-19 maj 2012.

Cissi