Promenera på Capri 25-30 september 2022

Vi upptäcker den mytomspunna ön Capri till fots, vilket ger oss möjlighet att komma till platser bortom de stora turiststråken. 

Naturens dofter och magiska panoraman omfamnar oss. 

Vi utforskar olika delar av denna vackra ö i maklig takt. 

Promenader i omväxlande miljöer, vilket innebär att du som reser måste ha en relativt  god kondition och knän som fungerar. 

Besök i Axel Munthes kända och älskade villa Villa San Michele, promenad till den vackra platsen Migliara och på motsatta ön till Villa Lysis. 

Vi bekantar oss såväl med byn Anacapri som med Capri byar. I maklig takt ljudlöst, transporteras vi i stolliften upp till Monte Solaro på 589 m höjd och promenerar därifrån tillbaka till Anacapri. Vidunderligt vackert! 

En resa där du kommer att hinna reflektera/ta in vackra platser – en själsköljande resa. 

Vi kommer att bo på hotel Al Mulino med en vacker trädgård på sluttningen ner mot den kända Grotta Azzurra. 

Allt detta med mig som italiensktalande erfaren ciceron.  

Vad ingår då i denna själssköljande resa? 

Flyg från Arlanda eller Bromma( beroende på vilket flyg vi kan ta) transfer från  och tillbaka till flygplatsen i Neape -l till hamnen och färja tur och retur Capri. 

Boende 5 nätter i dubbelrum med frukost, fem middagar, en picniclunch och inträden på de ställen vi besöker. Även stolliften till Monte Solaro ingår. 

Enkelrum till extra kostnad. 

Kontakta mig på ceciliajakobsson_250@hotmail.com Det är ett understreck innan 250, det syns inte .. 

Eller på telefon 070 39 67 354 

Jag kommer att återkomma till er som anmält er för min tanke är att boka flyget i Januari/februari. Jag kommer då att ta in en anmälningsavgift på 6000 kr. 

Vad gäller försäkringar på denna resa gäller det att var och en ser över sin egen hemförsäkring eller fördjupar sin reseförsäkring.  

Eftersom jag kallar dessa resor  ” De personliga resorna” kommer jag att skicka ut lite smått och gott till resenärerna som man kan ha nytta av att veta.

Välkomna med er anmälan!

Cissi Jakobsson

En reaktion på ”Promenera på Capri 25-30 september 2022”

  1. Hej
    Vill bara påminna att jag vill vara med om du har något återbud till denna resa. Jag är också intresserad av andra resor som förhoppningsvis kommer.
    Mvh
    Birgitta

Kommentarer är stängda.